Dacă fotografia este arta de a scrie cu lumină, videografia este arta de a scrie cu lumină și sunet.
    Sunt Nicolas Railovsky, Basarabeanul îndrăgostit de oameni, de tot ce mă înconjoară și poate fi prins în obiectiv. Îmi place să adun emoții, să le admir, să le răscolesc de mii de ori și să cred că am găsit modul prin care pot opri timpul în loc. Oamenii, în pofida grijilor pe care le poartă zi de zi, ascund în ei o comoară considerabilă de emoții frumoase și devine impresionant când te lasă să le descoperi și să le imortalizezi pentru totdeauna.
    De multe ori mă gândesc la cât de sinceră și armonioasă este viața din filmele romantice și ce-ar fi dacă cumva realitatea de aici s-ar schimba cu momentele de acolo. Cel mai mult îmi place să surprind emoțiile familiei pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o cu mână largă. Am cea mai frumoasă soție din lume. Iar zâmbetul ei de fiecare dată mă face să mă simt ca la 20 de ani. Sunt înnebunit de privirile ei jucăușe, brațele calde și prăjiturile gustoase. O ador, ea mi-a dăruit 4 copii, care fac multă sărbătoare în casă.
    Acum suntem la București, vă invit să ne cunoaștem, cât încă mai am accentul de Basarabean :)

Ca și familie avem un lucru ce ne reprezintă, când cineva testează ceva nou sau vizitează ceva diferit și rămâne mulțumit avem o plăcere de a merge cu toții acolo pentru a intensifica sentimentul. Deci, după ce am fost la o locație cu ceva filmări, ghiciți: următorul weekend eram cu toții acolo 😂😂😂
Deși datele meteo nu preziceau o zi prietenoasă, nu ne-am dat bătuți. Ne-am pregătit o geantă plină cu haine de schimb, și alta cu încălțăminte de ploaie, umbrele pentru fiecare. Eram pregătiți de aventură, pentru o distracție prin bălți și noroi 🙃 nu a fost să fie 😜 am avut parte de o zi superbă cu mult soare și un cer plin de nori uriași.